| GÜNCEL DERSLER : | |||
|---|---|---|---|
| GDM 311 | Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 497 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 815 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 911 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 408 | Fırıncılık Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 817 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 912 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 311 | Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 497 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 311 | Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 532 | Nişasta Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 817 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 806 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 408 | Fırıncılık Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 520 | Tahıl Ürünleri ve Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 817 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 911 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 311 | Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 821 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 912 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 408 | Fırıncılık Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 821 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 912 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 311 | Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 823 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 913 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 803 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 825 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 915 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 311 | Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 532 | Nişasta Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 825 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 915 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
| GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 532 | Nişasta Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 815 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 915 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 311 | Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 831 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 921 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
İletişim
sozturk@sakarya.edu.tr+90 (264) 295 59 26