GÜNCEL DERSLER : | |||
---|---|---|---|
GDM 311 | Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 497 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 815 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 911 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 408 | Fırıncılık Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 817 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 912 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 311 | Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 497 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 311 | Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 532 | Nişasta Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 817 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
FST 806 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 408 | Fırıncılık Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 520 | Tahıl Ürünleri ve Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 817 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 911 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 311 | Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 821 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 912 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 408 | Fırıncılık Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 821 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 912 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 311 | Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 823 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 913 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
FST 803 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 825 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 915 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 311 | Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 532 | Nişasta Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 652 | İleri Gıda Kimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 825 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 915 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim |
İletişim
sozturk@sakarya.edu.tr+90 (264) 295 59 26